“ZIS SI FACUT” daca vrei sa mai si razi

October 15, 2008

Saptamana trecuta am fost pentru a doua oara la unul dintre cele mai misto show-uri de improvizatie ever, “Zis si facut” al trupe Deko.

Eu nu sunt genul de om care se amuza usor, rari ma vezi razand la un banc, dar de data asta am fost data pe spate.
Prima oara cand m-am dus , dupa multe show-uri de la care m-am sustras invocand diferite scuze, am fost usor spre foarte sceptica si m-am dus mai mult obligat-fortat ca sa scap de gura lor si de discutiile de genul: “nu am chef sa merg pentru ca sigur n-o sa-mi placa ” “nu ai de unde sa stii asta pana nu-l vezi”…. dar m-au cucerit!
Destul despre mine… sa va zic despre show.

Membrii trupei sunt: Teo, care modereaza spectacolul el fiind vocea narativa, Micutu care este preferatul prietenei mele de la gluma cu S, Costel care vorbeste in rusa sau in oricare alta limba absolut fenomenal (preferatul meu ), Vio care tace si le coace si Suzi care e sarea si piperul trupei si in plus are o voce fenomenala.

Show-ul fiind de improvizatie se desfasoara cu participarea publicului, adicalea noi le spunem ce sa faca si despre ce sa fie vorba in scenetele lor si mereu a iesit o nebunie totala in care radeam cu mana la burta.
In plus data trecuta au avut si un special quest, adica Smiley (nu m-a dat peste cap) iar Moga, Cerebel si Iulia Vantur am observat ca sunt nelipsiti de la prima masa de langa scena.
Mai nou se pare ca transmit si live, in fiecare miercuri in jur de ora 21 si ceva aici, asta daca nu aveti si nu aveti cum sa veniti, pentru ca este cu adevarat un show care isi merita toti bani.
In seara asta ma duc iar 🙂 🙂 🙂 (am auzit ca in curand va fi si Moga special guest si sunt foarte curioasa).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: