Tara piere si baba se piaptana

May 22, 2008

Daca locuiti in Militari sau ati avut vreodata placerea sa urcati dealul de la gradina botanica in jurul orelor 17:00-20:00, probabil stiti ca este o aglomeratie ingrozitoare si in zilele bune coada care se termina pe la armata poporului incepe la intrarea de la gradina botanica…

Acum ca am stabilit acest aspect, vroiam sa va impartasesc faptul ca astazi in timp ce ma intorceam acasa cu negrupealb, am avut deosebita placere de a ne clati ochii in posterioarelor domnisoarelor care dansau in uniforma PNL (fustite foarte scurte si maieu, ceva gen majorete, albastru cu galben) .

In spatele unui camion care era transformat intr-un ring de dans, erau vreo 15 pitzipoance care dansau de mama focului pe o muzica data prea tare, iar pe fundal se imprastia propaganda de electorat a pnl-ului!!

A fost absolut superb!

Domnii nu gasit o metoda de a fluidiza traficul, dar macar se preocupa sa nu ne plictisim prea tare in timp ce asteptam 15 minute sa mai avansam un metru.

Advertisements

One Response to “Tara piere si baba se piaptana”

  1. Alberto Says:

    Cum naiba sa nu stiu, ai uitat sa precizezi pampoanele sau pompoanele alea albe care se asorteaza cu fustitele lor scurte…
    E jenanta masina aia, camionul ala jegos unde au si dj…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: