Momentul adevarului…”everybody lies”

May 19, 2008

apropo de compromis…

asta seara in timp ce ma plimbam pe posturile tv, ajung eu pe prima tv, la emisiunea lui teo “momentul adevarului” …si cum am o placere sadica (sau masochista, depinde din ce unghi privesc problema) sa ma uit la acest tip de emisiuni desi as avea o gramada de lucruri mult mai bune de facut, ma opresc din zappat.

In caz ca nu stiti “momentul adevarului” este o emisiune gen concurs in care ti se pun intrebari din ce in ce mai delicate, menite sa scormoneasca tot noroiul din viata ta la care tu trebuie sa raspunzi cu “da” sau “nu”, iar pe baza unui detector de minciuni (cica), se stabileste daca raspunsul a fost adevar sau minciuna.

la emisiunea din seara asta respondentul era o incantatoare domnisoara care a ajuns la performanta de a ajunge la ultima intrebarea, al carei raspuns corect o fericea cu un miliard de lei.

Intrebarea ” esti dispusa sa faci compromisuri?”

Raspuns “da”

Voce masculina neidentificata ” raspuns….pam pam pam…..GRESIT”

Incantatoarea domnisoara ” eu credeam ca se refera cedari reciproce, la concesii” (sau ceva de genul asta)

Teo “nuuu, se refera la lucrul acela murdar….dar fi fericita, macar ai aflat ca nu esti capabila sa faci acel lucru urat”

SERIOS?????

conform dex online:

COMPROMÍS1, compromisuri, s.n. Înţelegere, acord bazat pe cedări reciproce; concesie. ♦ Înţelegere între două sau mai multe persoane sau state de a supune unui arbitru rezolvarea litigiului dintre ele. – Din fr. compromis.

avem si sensul 2:

COMPROMÍS2, -Ă, compromişi, -se, adj. 1. (Despre oameni) Cu reputaţia pătată; discreditat. 2. Primejduit, stricat. – V. compromite.
Sursa: DEX ’98 | Trimisă de dante, 28 Jul 2004 | Greşeală de tipar

dar cand faci un compromis nu inseamna ca te compromiti, cred ca e clar pentru toata lumea, nu???

…si asa incantatoarea domnisoara nu a mai castigat nimic, a avut grija prima tv sa puna intrebarea in asa fel incat raspunsul ei sa nu fie corect, no matter what!

Ce oameni, ce caractere!

Advertisements

2 Responses to “Momentul adevarului…”everybody lies””

  1. Tina Says:

    chiar e funny ca s-a ajuns sa se creada despre compromis ca implica sex. de fapt e mai mult grav decat funny. chiar sunt curioasa daca nimeni nu s-a sesizat in cazul despre care vorbesti. e de-a dreptul tembela faza.

  2. Alberto Says:

    Pai trebuia sa se faca ceva sa nu ii dea banii aia, ca ce naiba suntem in Romania, si toti ne mancam intre noi…Trist…pana la urma a fost momentul adevarului si pentru emisiune, ca nu are nici o relevanta adevarul in emisiunea aia…
    ma rog…imi dau si eu cu parerea…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: